آموزش پست پروداکشن در معماری و شهرسازی از مهم ترین اقدامات برای ارائه پروژه به صورت حرفه ای است. از مزایای پست پروداکشن این است که بدون هیچ گونه محدودیت و پیش زمینه ای می توانید آن را فرا بگیرید و با خلاقیت فردی خود به بهترین و با کیفیت ترین شکل ممکن پروژه های خود را ارائه نمایید.
قابلیت های پست پروداکشن
پرداخت پس از خروجی یا پست پروداکشن در معماری و شهرسازی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پست پروداکشن توسط نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ انجام می شود. در واقع رندر که خروجی طرح از طریق نرم افزارهای مختلف مثل تری دی مکس، اسکچاپ، رویت، راینو و … است به صورت تصویر خام می باشد، که ویژگی های کیفیت مطلوب برای ارائه طرح را دارا نمی باشد. بر این اساس تصویر خام به محیط فتوشاپ وارد و مرحله پرداخت بر روی تصاویر انجام می شود.
در بسیاری از موارد افزودن آبجکت هایی مثل درختان، گل و گیاه، نورپردازی و … باعث می شود فایل اصلی پروژه حجم بسیار زیادی داشته باشد. بنابراین به منظور جلوگیری از سنگین شدن پروژه، جلوگیری از کند شدن سیستم و صرفه جویی در وقت افزودن آبجکت ها در نرم افزار فتوشاپ انجام می شود.
برای انجام پست پروداکشن و ارائه بهتر طرح، نیاز به مهارت و تجربه کافی کار با نرم افزار فتوشاپ دارد تا بتوان بر روی جزئیات طرح اقداماتی انجام داد و در پایان رندر نهایی گرفته شود. مجموعه آرکا طرح ارائه دهنده دوره های آموزشی پست پروداکشن در معماری و شهرسازی می باشد.
در ادامه برخی از قابلیت های کاربردی پست پروداکشن در معماری و شهرسازی به اختصار بیان می شود:
- افزودن سایه به تصاویر
- ایجاد عمق در طرح
- شیت بندی جذاب برای ارائه پروژه
- نورپردازی های متنوع
- اصلاح چشم اندازهای تصاویر
- استفاده از آبجکت های متنوع دو بعدی
- اضافه کردن موارد مختلف (گل و گیاه، درخت، حیوانات، وسایل نقلیه و …)
- اضافه کردن پرسوناژهای انسان
- بافت دهی به سطوح (چوب، سنگ، سیمان و …)
موارد مطرح در آموزش پست پروداکشن در معماری و شهرسازی
تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که پس از صرف زمان و تلاش های فراوان بر روی رندر طرح، اما هنوز آنچه که در نظر داشته اید، ارائه نشده است؟ یا حس پویایی و زنده بودن در تصویر را به همراه ندارد؟ در آموزش پست پروداکشن کلیه این مواردی که مدنظر شما می باشد، محقق می شود.
پست پروداکشن عمدتاً از طریق نرم افزار فتوشاپ انجام می شود، فتوشاپ قابلیت های بسیار زیادی دارد و از طریق آن می توان تصاویر را ویرایش، بازسازی، روتوش، ترکیب، اضافه کردن ویژگی های خاص و … نمود. یادگیری این نرم افزار تأثیر بسیار زیادی در آینده شغلی و درآمدزایی افراد مختلف حتی معماران و شهرسازان دارد. دوره آموزش پست پروداکشن نیاز به پیش نیازی ندارد و هدف از این دوره افزایش توانایی هنرجویان در بهره گیری از نرم افزار فتوشاپ جهت ارائه بهتر، با کیفیت تر و حرفه ای تر ایده ها، طرح ها و پروژه ها است.
در این قسمت مواردی که در آموزش پست پروداکشن در معماری و شهرسازی مطرح است، به طور مختصر بیان می شود:
- آشنایی مختصر با فتوشاپ و محیط کار با آن
- آشنایی با ابزارهای کاربردی در پست پروداکشن
- ترکیب نمودن چند تصویر با ویژگی های مشترک یا متفاوت
- آموزش پرزانته پلان، مقطع، پرسپکتیو و نما
- نحوه متریال دهی
- نحوه تغییر متریال
- نحوه تکست نویسی با فونت های مختلف
- کنترل رنگ و نور طرح
- نورپردازی و سایه دهی
- نحوه ساخت قطرات باران
- ایجاد افکت هوای برفی
- ایجاد مه
- بهره گیری از براش های مخصوص پست پروداکشن
- چیدمان نقشه ها و سایر بخش های طرح بر روی شیت
- افزودن المان ها و طراح های گرافیکی
- آموزش پروسه شیت بندی معماری و شهرسازی
- رنگ بندی مناسب برای چاپ
0 دیدگاه