رستوران فضایی است که افراد در آن احساس راحتی و آرامش می کنند و تمایل به گذراندن اوقات دلنشین را دارند لذا برای تامین این هدف بایستی اصول طراحی دکوراسیون داخلی رستوران مد نظر قرار گیرد، نکاتی نظیر سبک طراحی، رنگ، متریال، مبلمان و چیدمان آن، تزئینات و کیفیت غذا در اولویت هستند.
برای طراحی رستوران باید قواعدی را مد نظر قرار داد رستوران قسمت های مختلفی دارد توجه به حریم چیدمان مبلمان، کفسازی مکان، نورپردازی که حس آرامش را القا نماید، روشنایی و پرده ها، تزئینات به کار رفته در فضا مواردی هستند که طراح حرفه ای در ایده های طراحی خود به آن ها توجه می کند.
نکات کاربردی در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران
اصلی ترین موضوع در اصول طراحی دکوراسیون داخلی رستوران آشنایی طراح نسبت به انواع سبک های طراحی دکوراسیون داخلی می باشد. به دلیل اینکه امروزه سلایق متفاوتی که افراد در مصرف غذا دارند فعالان حوزه غذایی را به تاسیس رستوران هایی با غذاهای بین المللی و یا تلفیق ملی و بین المللی و حتی سنتی ایران نموده است. لذا رستورانی که در حوزه غذاهای فرانسوی فعالیت می کند باید طراحی دکوراسیون داخلی آن هم در حد امکان به صورت سبک فرانسوی باشد که فضا القای حس مکان مناسب را به مخاطب نماید.
در زیر به موارد کاربردی در زمینه اصول طراحی دکوراسیون داخلی رستوران اشاره می شود:
- انتخاب سبک طراحی مناسب با غذاهای طبخ شده در رستوران
- انتخاب مبلمان مناسب با سبک طراحی و چیدمان صحیح آن در صورت کوچک بودن فضا استفاده از پارتیشن های زیبا مابین صندلی ها
- طراحی نورپردازی جذاب به لحاظ زیبایی و تامین روشنایی کافی محیط
- استفاده از رنگ های اشتهاآور و ایجاد کننده احساس دعوت کنندگی مانند رنگ های گرم قرمز، زرد، نارنجی در ترکیب با رنگ های خنثی مانند توسی، مشکی یا سفید و قهوه ای در طراحی
- استفاده از تابلوها و نقاشی های مربوط به سبک طراحی داخلی رستوران
- استفاده از تزئینات مناسب و زیبا برای تزئین فضا در رستوران
- استفاده از گیاهان و گل های طبیعی زیبا برای تلطیف فضا در کنار مبلمان و روی میزها
- طراحی میز پذیرش زیبا و متناسب با سبک طراحی
- طراحی فضایی برای انتظار جهت مشتریانی که برای بردن غذا به بیرون از رستوران منتظرند
- طراحی مناسب ورودی و تزئینات مربوط به آن جهت ایجاد حس دعوت کنندگی و خوانایی داخل فضا
- طراحی مناسب ورودی سرویس بهداشتی و خوانایی جهت دسترسی آسان به آن
- استفاده از متریال مناسب برای کف رستوران به صورت زیبا و سهولت در جهت نظافت مستمر
رستوران برند با طراحی دکوراسیون داخلی ویژه
در طراحی رستوران از زمان طراحی معماری و ساخت ساختمان رستوران بایستی به تفکیک مناسب فضای مختلف آن توجه شود و در ادامه آن بحث طراحی دکوراسیون داخلی آن مطرح می شود. تمام بخش های مختلف رستوران به لحاظ طراحی معماری، نما، دکوراسیون داخلی، مبلمان، و کیفیت غذا و … همگی باید در تعادل و هماهنگ با هم باشند. تمامی این موارد ذکر شده با هم به جذب مشتری بیشتر کمک کرده و در صورتی که دکوراسیون داخلی به طور ویژه و حرفه طراحی شود، رستوران را به عنوان برند معتبر معرفی می نماید.
تیم آرکا با داشتن طراحان حرفه ای آماده ارائه خدمات طراحی داخلی رستوران برای فعالان این حوزه می باشد.
آرکا طرح: (مدیر گروه طراحی الهام بیات)
شماره موبایل: 09128424993
تلفن ثابت:02433328337
آدرس ایمیل: baiat.elham@yahoo.com