از مزایای آموزش اسکیس طراحی کابینت آشپزخانه ارائه ایده ها و طرح های پیشنهادی مختلف برای آشپزخانه در زمانی کوتاه می باشد. با این راه می توان بهترین چیدمان را برای آشپزخانه انتخاب کرد.

توانایی اسکیس زدن از کابینت ها، چیدمان اصولی آن ها تا حد بسیار زیادی می تواند سبب شود که کابینت های آشپزخانه شما به بهترین شکل ممکن مطابق با سلیقه شما طراحی و ساخته شود. برای ارائه طرح پیشنهادی از کابینت آشپزخانه ابتدا اندازه گیری ها از محل مورد نظر شروع می شود. پس از اندازه گیری ها، پلان و تصاویر سه بعدی طرح پیشنهادی از طریق نرم افزارهای سه بعدی سازی ارائه می گردد.

آموزش اسکیس طراحی کابینت

 

نکات ضروری مطرح در آموزش اسکیس طراحی کابینت آشپزخانه

قبل از مرحله سه بعدی سازی، ارائه اسکیس سریع و فوری می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد. از طریق این روش، می توان کانسپت های مختلفی را برای کابینت های آشپزخانه در زمانی کوتاه ارائه کرد به نحوی که بتوان از فضا به طور بهینه استفاده نمود. یکی از کاربردهای اساسی اسکیس از کابینت آشپزخانه، ارائه پیش طرح یا طرح اولیه و یا ایجاد تصویر ذهنی از طرح در ذهن خریدار و مشتری می باشد. سلیقه و توصیه های مشتری را از طریق اسکیس می توان سریع ارائه نمود. در نهایت اسکیس نهایی که طرحی پذیرفته و قابل قبول می باشد را می توان سه بعدی نمود. اگر قصد دارید که آشپزخانه خود را خودتان طراحی کنید و طرح هایی که مدنظر دارید، راحت تر به کابینت ساز نمایش دهید، و یا کانسپت های بهتری را به مشتری ارائه نمایید، ما دوره آموزش اسکیس کابینت آشپزخانه که توسط تیم آرکا طرح ارائه می شود، را به شما پیشنهاد می کنیم.

 آموزش اسکیس کابینت

در ادامه برخی از موارد اساسی مطرح در دوره آموزش اسکیس طراحی کابینت آشپزخانه مطرح می باشد، بیان می شود:

  1. تهیه ابعاد و اندازه دقیق از آشپزخانه
  2. تهیه پلان فوری از آشپزخانه
  3. توجه به تقسیم فضایی برای کابینت ها
  4. تعیین شکل هندسی آشپزخانه
  5. نحوه چیدمان و جاگذاری کابینت
  6. استفاده بهینه از فضا
  7. توجه به نیازها و خواسته ها
  8. دسترسی آسان به بخش های مختلف آشپزخانه
  9. حفظ ارتباط صحیح میان بخش های مختلف آشپزخانه
  10. توجه به فاصله مناسب میان بخش ها

 آموزش طراحی کابینت

  1. تأکید بر سهولت کار در آشپزخانه
  2. جانمایی تجهیزات جانبی مورد استفاده
  3. ابعاد تجهیزات مورد استفاده
  4. توجه به ابعاد و اندازه انسان
  5. استفاده حداکثری از نور طبیعی
  6. نورپردازی مطلوب آشپزخانه
  7. انتخاب ترکیب رنگی مناسب
  8. در نظر گرفتن شلف ها و دکورها
  9. تأکید بر جریان یافتن هوا و نور
  10. ارائه به صورت پلان و پرسپکتیو